Delavnica Temeljnega Odpuščanja

Delavnica Temeljnega Odpuščanja

 

Celodnevna delavnica, ki vas vodi do konkretnega orodja po katerem lahko presegate notranje omejitve in dosegate več notranje svobode in miru.

 

Na delavnici boste spoznali:

- Kako nastanejo osebne blokade?

- Kako pademo v drame in kako iz njih?

- Zakaj tradicionalno odpuščanje ne deluje?

- Kako preseči začarane kroge?

- Kako ravnati s svojimi občutki, da jih ne bi tlačili (niti poveličevali)?

- Da se vaše življenje dogaja ZA vas in NE vam.

- Kako preseči energijo žrtve? itd

 

Če ste torej iz žrtve življenja pripravljeni postati njegov kreator, toplo vabljeni na delavnico Temeljnega Odpuščanja 14.4.2018 v Mariboru (center Bio Holistika, Pekrska 33). Delavnica bo potekala od 9h do 17h.

 

Cena delavnice je 120 eur.

S prijavo do 15.3 10% nižja (torej 108 eur). 

 

In kaj dobite:

-nov pogled na življenje in dogajanja v njem,

-enostavno orodje preseganja omejitev (katerega lahko uporabljate tudi kasneje doma),

-manj drame in več stika s sabo in drugimi,

-več  življenjske energije (saj se ta sprosti iz blokad v nov tok).

 

Prijave:

Prijavite se lahko preko kontaktov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , 031 870 474.

Prijave so veljavne z nakazilom prijavnine v višini 50 Eur na TRR št. SI56 6100 0001 0693 724, Delavska Hranilnica, ADMISSA, Anita Gomezel s.p. Namen: Delavnica Odpuščanje in vaše ime (ali preko poštne nakaznice). Prijavnina (50Eur) se NE vrača (razen v primeru, da tečaj odpade), vam pa zagotavlja prosto mesto na seminarju in vsa obvestila o morebitnih spremembah, če te nastanejo. Preostanek se poravna na TRR račun pred izvedbo tečaja. 

 

Delavnic po tem pristopu še ni bilo v Sloveniji, saj jih izvajam kot prvi  Radical Forgivness Coach v Sloveniji in na balkanu. Da svoja ostala znanja dogradim še s tem pristopom sem se odločila zaradi njegove enostavnosti in obenem uporabnosti. 

 

Izkušnja ene izmed udeleženk delavnice v Ljubljani: 

 " Za sebe lahko rečem, da je to, to kar sem iskala. Oziroma mi je odprla oči. Do sedaj sem bila že na celem kupu delavnic in terapij, pa vsaka je pomenila samo trenutno olajšanje oziroma sem mislila, da sem predelala in odpustila, vendar je bilo samo začasno. Potem pa se je vse spet vrnilo in je po delčkih spet ven udarilo. Sedaj pa mi je vse jasno zakaj se je vračalo….. zato ker nisem dobila odgovora, zakaj je bilo to vse skupaj sploh dobro. Neverjetno. Moje življenje je v trenutku čisto drugačno….. spremenil se je moj pogled na stvari, ljudi, moje reakcije…

Prej sem se vedno spraševala zakaj se jaz žrtev tega, pa tega, pa…. Sedaj pa gledam iz drugega zornega kota, če pa se bo še pojavil problem, imam pa orodje s katerim ga lahko rešim. Ne vem, če ta metoda pri vseh deluje enako, vendar pri meni je šla res globoko in v globalu vse spremenila. Mogoče pa sem samo bila že pripravljena na to. Res ne morem verjeti, da sedaj čisto drugače gledam na življenje in lahko naredim kar želim in rečem kar želim..."